Glas och mera

Tillskott till servisen!
Nu i helgen ska vi försöka färdigställa renoveringen så gott vi kan, för att sedan övergå till att utforma själva verksamheten. Det kommer verkligen att bli spännande!
Vi har hört att några av er är intresserade av att hjälpa till på Norrbo Central. För att det ska funka bra så vill vi träffa er och gå igenom rutiner o.d. så att det är klart när ni behövs. Är du intresserad så är du välkommen till Centralen måndag den 7 juni kl. 19.00. Ring på 070-677 10 12 och anmäl dig. Vi kan inte säga någonting om hur många timmar vi behöver och vi kan heller inte lova någon stor pengaersättning, eftersom vi inte har en aning om hur verksamheten kommer att se ut. Om du ändå vill ha chansen att vara med på tåget så ring!
En grej till vår butik ..!
Visst är det fantastiskt grönt ute nu?! Ha det så gott!
/B
Parfait med After Eight-smak! Jag gjorde det när jag fyllde 17 och det blev en enorm hit bland mina kamrater. Bjöd även på flera formar på midsommarafton och de tog alla slut inom loppet av en halvtimma. Gott som tusan en varm sommardag!
RECEPT:
3 äggulor
3 msk florsocker
15 bitar After Eight
3 dl vispgrädde
3 msk vatten
TILLBEHÖR: Färska eller frysta hallon
TILLAGNING:
Vispa gulorna med florsockret.
Smält chokladen i vattnet (alltså inte vattenbad).
Rör (inte vispa) ihop chokladen med äggsmeten.
Vispa grädden och rör ner även den i smeten.
Häll upp i en fin form och ställ in i frysen i minst två timmar innan servering.
Servera till hallonen.