Planering för premiären i full gång

Som ni kanske har märkt/hört så har Henrik och jag semester denna vecka (och förra veckan), och en del av den tiden ägnar vi åt förberedelser inför sommarsäsongen på NC. Vi har en meny på g, och den tänker vi köra hela sommaren faktiskt, utan några större variationer men förhoppningsvis så är den så pass stor och varierad att ni kommer att hitta godsaker där ändå. På så vis hoppas vi på att förenkla för oss så att vi pallar med denna högsäsong utan spektakel som i fjol :)

Vi kommer att ha en sommarjobbande brutta från i fjol, Siri Vallin, hos oss ganska mycket i sommar, vilket vi tycker ska bli jättekul.


Siri på premiären på NC 2010!

I juni och augusti kör vi "som vanligt" på fredagkvällar, medan i juli har vi öppet onsdag, fredag och lördag kväll. Öppettiderna blir vanligtvis 18-24 hela sommaren. Vi har ett par extratillfällen inplanerade, nämligen kvällen då finalen av Musik vid Dellen hålls på Norrbo Hembygdsgård(söndag 10 juli), samt på den så kallade Norrbodagen (tisdag den 19 juli). Mer info om Norrbodagen kommer framöver.

Nu ska vi dra oss till Hålsjö för att bl.a. klippa gräset, kolla status på utemöblerna och foga lite kakel vid vårt nya kökshandfat på NC!

Säsongspremiär nästa fredag den 3 juni alltså :) Väl mötta sommaren 2011!
Puss hej!
/B

RSS 2.0