Rapport från Metal Night :)

Hej å hå vilken härlig säsongspremiärkväll! Den började lite lugnt med att Catherine och Stefan kom över med sina barn och käkade mat och provtestade vår nya 50 cl öl Green Lager samt vår alkofria (nåja, väldigt lite alkohol då C!) cider. Båda dryckerna blev uppskattade. Barnen fick njuta av hederlig Coca cola. Mor och far var väldigt nöjda över att kunna få i sig käk på fredagskvällen OCH slippa disken. Barnen blev väldigt glada över Piggelinglass till efterrätt och showade villigt som värsta metal heads framför min kamera.


Fast just här vilar de på maten, medan mamma avslutar sin middag.

Sen trillade det in fler och fler människor, så till slut var det alldeles lagom fullt. Stämningen var mycket god upplevde vi det som. Precis som flera av gästerna har uttryckt det så blir det en väldigt skön blandning av människor som träffas på NC. Och det går liksom inte att gå och gömma sig nånstans och sitta för sig själv. På NC så umgås man, så är det bara :)


Marcus berättade att han minsann hade hämtat sopor hos en Bernadotte i Uppsalatrakten denna dag.

Kvällen till ära så fick vi besök från Delsbo ...


Daniel jobbar på samma jobb som Henrik, Senseair i Delsbo.

Förresten så hade vi ju en till dellbo på plats denna kväll:


Karin från Delsbo och Lisa från Norrbo är trogna NC-fans. Karin var dock lite ledsen för att hon inte hade hunnit få på sig sina rockerkläder, men det gick ju jättebra ändå.


Micke D var det länge sen vi såg, kul kul!

När det blå rummet var fullt så fylldes det rosa på.


Här har vi initiativtagaren till kvällens tema, Henrik P. Hans fru Kicki fick följa med ut denna kväll då det sjuka barnet blev friskt nog för att klara sig självt. Nettan var också med, så även ....


... allas vår Jens.

I hörnet har ett par hittat sin favvoplats:


Anders med sin käraste Eva (hihi).

Mot slutet av kvällen trillade en nyinflyttad Norrbobo in till oss, nämligen Håkan.


Håkan hade varit och spelat fela med några goa gubbar bortikrok tidigare denna kväll, och tyckte att vi skulle ha en spelkväll på NC nån gång. Det har fler önskat så det ska vi absolut ha. Tack för förslaget!

Det som var lite drygt denna afton var att vår kortläsare behagade skämta aprilo med oss, d.v.s. den funkade väldigt dåligt. Det berodde troligtvis på en knacklig internetlina, och det ställde till det en del för oss eftersom det såklart är många som vill betala med kort. Som tur är så har vi väldigt toleranta gäster som snällt följde med till vårt andra hus och prövade där, flera gånger!

Klockan 1 gick de sista gästerna och vi pustade ut efter en härlig afton i hårdrockens tecken.


Well ........

Over and out.
/B


Meny på Metal Night

Imöra fredag är det alltså säsongspremiär med temat "Metal Night" på Norrbo Central. Trots att det är ett tema så är det ändå en ÖS-kväll, vilket betyder att förbokning INTE behövs. Vi öppnar kl 18 och håller på som längst till 01, precis som vanligt. Vi kommer att spela hårdrock på musikanläggningen i blå rummet (där vi har kaminen) och därmed så blir det ganska tyst i rosa rummet, d.v.s. man behöver inte bli "hörselskadad" bara för att vi har Metal Night.

Jag förklarar detta eftersom vi har ett litet rykte om oss att "på NC kan man prata med varann utan att behöva skrika och det är så skönt". Dessutom har en barnfamilj hört av sig och varit lite oroad över huruvida man kan ta med sig kidsen till NC på lite käk just denna kväll. Det bör man kunna. Särskilt om ett barn ifråga gillar hårdrock :)


Det kan aldrig bli för mycke hårdrock - klart man ska ha en rosa badbollsgitarr :)

Well. Nu ska vi försöka oss på en ny rutin för denna säsong, nämligen att presentera menyn åtminstone nån dag innan. Det kan kanske vara lite kul för er att veta. (Eller?)

Vi har satt ihop tre temamenyer lite för skojs skull. Köper man en hel meny får man lite rabatt, men det kommer också gå bra att beställa enskilda rätter precis som man vill.
_______________________________________________________

(Med reservation för ev. ändringar)

Metal Night

AC/DC-meny
Förrätt: Ölkorv       
Huvudrätt: Hamburgare/Vegburgare med grejor                          
Efterrätt: Chips & Nötter                                                                                
Dryck: 1 "Starköl" + 1 Jack Daniels                                                                  
Alt. 1 alkofri öl + 1 äppeljuice

Metallica-meny
Förrätt: Gratinerade grönmusslor 
Huvudrätt: Flamberad pepparbiff, gratinerat mos och bearnaisesås
Efterrätt: Marängsviss      
Dryck: 1 vin + 1 tequila + 1 espresso   
Alt. 1 lingondricka + 1 grape tonic 

Guns N´Roses-meny
Förrätt: Soppa  
Huvudrätt: Kycklingklubba med rotfrukter i ugn och fetayoghurt 
Efterrätt: Chokladmousse med hallon    
Dryck: 1 öl + 1 fruktsoda/kurant + 1 kaffe                                     
Alt. 1 alkoholfri vin + 1 San Bitter on the rocks   
 
Vi har även foccacciapizza och paj.

Kvällens drinkerbjudande: Horses Neck
Kvällens alkoholfria drinkerbjudande: Shirley Temple

(Med reservation för ev. ändringar)

________________________________________________________

Har ni några frågor så är det som vanligt bara att höra av er (kolla www.norrbocentral.se för kontaktuppgifter eller lämna kommentar här på bloggen) så ska vi svara så gott vi kan!

Välkomna!
/Bodil & Henrik


Nu drar vi igång igen!

Kära vänner, bekanta, obekanta och Norrbobor :)

I går fick jag ett påpekande från Stammis-Jens att det faktiskt inte står nåt på bloggen om att vi ämnar dra igång igen nu på fredag. Vi tackar honom härmed för att han är en sån uppmärksam vän. Sånt betyder massor för oss. Ni vet hur det är, man har tusen saker i skallen och så faller det ena och det andra (och det tredje ...) bort. Då är det guld värt att man har nån som håller koll på en!

Så här kommer den: Uppdateringen inför säsongspremiären nu på fredag den 28 jan!

Nu har de flesta av oss firat jul och återhämtat oss efter det, så det har blivit dags för Norrbo Central att öppna för 2011. Vi drar igång med en temakväll som en NC-gäst har önskat, nämligen Metal Night. I högtalarna ljuder hederlig hårdrock av äldre och nyare modell, vi har en hårdrocksmeny (kommer publikt snart), ni tar på er era finaste rocker-kläder (eller de vanliga paltorna) och så ses vi från kl. 18, nu på fredag alltså, ingen förbokning behövs. Det blir inte svårare än så :)

Sprid budskapet till era vänner och vänners vänner så tränger vi ihop oss och har det riktigt mysigt tillsammans.

Planeringen för resten av början av 2011 är faktiskt också på gång. Den kommer snart här, på hemsidan och i Norrbobornas brevlåda. Har ni några idéer eller åsikter så är ni alltid välkomna att framföra dem direkt till oss, så vi har möjlighet att bli bättre och ge er det ni vill ha :) 

Just nu sitter jag emellertid och räknar ihop hur mycket alkohol och mat vi köpte och sålde under 2010. Det vill nämligen alkholhandläggaren i kommunen ha reda på en gång om året. Förutom att det är väldigt skoj att göra en liten excelfil och fylla med siffror från alla femtielva kvitton man har samlat på sig i bokföringen så är det förstås intressanta uppgifter även för oss själva. Vädret därute är bästa fjällvädret (strålande sol, några minusgrader) och jag är "inte alls" sugen på att dra ut och åka skidor i stället. Eller vänta nu. Jag kanske drar ut och åker skidor OCKSÅ. Det borde ju gå om jag knapprar på i min excelkalkyl lite snabbt och lätt! Frisk luft lär ju vara nyttigt ...
 
Hej med er, vi hörs snart igen!
Kram B

RSS 2.0