En helt vanlig tisdag

Det var full fart idag från kl 11 då vi öppnade till 16.45 då vi tog lite lunch. Sen drog det igång igen och de sista gästerna, våra hustomtar Stig och Elaine, trillade in vid 20-tiden för en milkshake och ett par kokostoppar efter sitt arbete på www.stigstradgardar.se.


Några Norrbo-bor i fikatagen.


Familjen Källman med sin "väldigt petiga" dotter, som hon själv förnöjt uttryckte det hela. Jaja, jag köpte i alla fall majblommor av henne i våras, så hon åt snällt upp sin mat :)

Vi hade två grupper på besök idag. Dels var det en mammagrupp, dels en damgrupp. Skoj! Sen har det varit lite gott och blandat, och äntligen var jag på plats när Olle från Delsbo Candle kom förbi. 

Jag känner att jag inte kan tacka alla vänliga människor nog mycket. Så mycket generositet, så mycket optimism, så mycket gemenskap - jag hittar inte orden. Jag hoppas att ni vet att vi uppskattar allt, som ni alla gör för oss, väldigt väldigt mycket.

Och apropå det så vet jag inte vem vi har fått denna tjusiga buske av:


Den stod på Centralens trappa på invigningsdagens kväll. Kanske vet Henrik vem den är ifrån, men han är som ni kanske vet bortrest till USA och jag har inte hunnit fråga honom om just detta.


Mamma får sig en liten vilostund vid bordet där Monica precis har riggat härliga fräscha sommarblomster i vas.

I morgon onsdag kör vi fläsk med löksås som paradnummer, få se hur det tas emot i sommarvärmen. Vi har sill, lax, strömming, pasta m.m. också, och mozzarellasallad, kladdkaka, milkshake och ... Ja ett litet lagom utbud hoppas jag att gästerna ska tycka (det låter så, även på de som jag inte känner).

Hej och natti!
/B


Gäster från Sydafrika, Karlskoga, Delsbo och Norrbobyn.

Idag, på vår andra öppningsdag, trillade en familj från Sydafrika in till oss och trodde att vi var en fullfjädrad restaurang. Haha det tog jag snabbt ur dem :) Nädå, men det kändes lite kul med besökare som inte hade en aning om var de var någonstans, de liksom betedde sig på ett annat sätt än de som känner till oss och stället. Yngsta grabben tyckte att det var katastrofalt dumt att mamma och pappa ville sitta ute i värmen, och efter mycket gråt så fick han in dem alla i rosarandiga rummet. Den äldre grabben kontrade med att spilla ut hela sin cola. Jaja, de berömde maten och stället en himla massa i alla fall :)

Karlskogagästerna är bekanta till Henriks moster. De semestrar i Hälsingland i år och kom glidande till oss i sin fräcka sportbil (en sån som jag ska köpa när Norrbo Central börjar ge avkastning :P).



Resten av dagen lunkade på i alldeles lagom fart. Det droppade in några mer eller mindre bekanta då och då, så jag och mamma hann faktiskt sitta ned litegrann med gästerna ibland. Trevligt!


Torbjörn från Delsbo Candle kom faktiskt också i en tjusig sportbil, dock av märket Morris om jag inte missminner mig, vilket kan vara mycket möjligt.


Gott med en kall milkshake tyckte Maud. Eller så beundrade hon sin karl :)


Familjen Svedberg och Herr Källman fick sig en pratstund.

Over and out!
/B

Hur gick premiären?!

Vi hade kalasväder. Det strömmade till folk - har nog inte sett så många cyklar på en gång sen sist jag var i Uppsala studentstad. Det var hundra grader varmt i köket. Personalen sprang som yra hönor. Kassaapparaten gjorde sitt jobb. Besökarna satt och myste i solen och pratade med folk de inte sett på flera år (Norrbo är en väldigt stor socken :) ). Porslinet tog slut. Köket fick stänga för diskning. Gästerna fick vänta. Alla var glada ändå. Vi fick en massa fina blommor - tack! Och IngaLill lovade oss massage efteråt, för "det kan nog behövas" :) Sunes bilder var mäkta uppskattade. Vi fick beröm för vår goda inredningssmak (tack Monica för all hjälp). Vi lagade spett och potatissallad, slevade upp cheesecake och kokade kaffe. Öl och vin slurpades, så även kalla milkshakes. Jag glömde som vanligt bort att ta bilder, men nu är ju mamma här och kan påminna mig! 

















Personalen var superproffs. Stort tack!!
















Idag blir det sill på lunchen (11-14) och italiensk pasta till middag (18-21). Få se hur många som dyker upp idag. Vädret är lite ostadigt, det är spelmansstämma på hembygdsgården, vi har gått ut väldigt lågt med våra öppettider ... Och Henrik smiter till USA idag, inte helt planerat men så är det när jobbet kallar, han kommer hem till helgen.

Tack till alla er som kom och förgyllde vår invigningsdag!!!!!! Otroligt vilken uppslutning!
/B

Invigning idag! Hemsidan liiite uppdaterad

Idag smäller det! Vi öppnar Norrbo Central kl. 15.00!!

Tro´t eller ej men hemsidan www.norrbocentral.se är till och med lite uppdaterad (lite av förseningen skyller jag på att jag hade strul med modemet ända till nu). Där hittar du lite info om eftermiddagen/kvällen på NC.

Toppenväder har vi lyckats få :)

Kram!
/B

RSS 2.0