Kontrakt skrivet

Detta är första inlägget i bloggen för Norrbo Central. Det är samtidigt det första offentliggörandet av vår verksamhet som planeras att bedrivas i f.d. Norrbo Café.

I går, den 30 december 2009, skrev vi på köpekontraktet för de två husen mittemot Handelsboden i Hålsjö, Norrbo. Vi har ca 2500 m2 tomt till vårt förfogande, inte att förglömma det tjusiga garaget som pryder tomten. Utsikten ned mot södra Dellen är fantastisk såväl vinter som sommar.

Ja, allt detta är så klart beroende av att affären går i lås nästkommande fredag. Men eftersom det är grovt kontraktsbrott att inte slutföra det vi igår undertecknade, så räknar vi kallt med att fastigheten är vår. :)

I den här bloggen tänkte vi hålla er läsare underrättade om vad som händer på Norrbo Central och i våra huvuden. I nuläget är egentligen ingenting helt klart, men vi har förstås många idéer som vi gärna bollar med Just Dig. Innan vi drar igång på riktigt har vi en hel del fixande och donande framför oss, då lokalerna inte riktigt håller den standard som vi vill ha. Sen kommer vi att satsa stenhårt på att bli en aktör för "en levande landsbygd".

    

Man ska ju ha en så kallad hisspresentation för sin verksamhet. Här kommer vår:

"Vi ska erbjuda service och aktiviteter för lokalbefolkning och turister."

Hmm. Lät det tråkigt?? Det hoppas vi så klart att det inte kommer att bli :) Vi själva satsar i alla fall på att ha riktigt skoj tillsammans med er besökare.

Kom tillbaka snart och läs om vad vi tänker göra på Norrbo Central. Nu ska vi fira det kommande nya året och vårt nyförvärv med lite sedvanligt bubbel och god mat.

Vi önskar er allt det bästa under 2010!

/Henrik & Bodil

Kommentarer
Postat av: Johanna

Blev inte så mycket fixat med utseendet här, inte ;) Lyckades ni inte förstå er på det?



/J

2010-01-01 @ 20:54:56
Postat av: Bodil

Vaddå, vi har ju ändrat massor :O

/B

2010-01-04 @ 21:03:13
Postat av: Johanna

Jag ser ingen förändring? Vad konstigt!

2010-01-06 @ 10:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0