Bilder i massor

Då min lilla bror anser att han sett nog av vit panel här på bloggen och för lite (inget) av hela anläggningen så kommer här ett inlägg bestående av bilder på Norrbo Central ur alla vinklar och vrår, så som plejset såg ut helgen den 17-18 april innevarande år.

Vi börjar med att snurra ett varv på gårdsplanen:



Detta är huset där Bagar-Einar hade bageri till slutet av 80-talet. I källaren (den vänstra dörren) finns en gigantisk bakugn kvar. I markplan iordningställer vi nu kontorshotell, pentry, personaltoalett och förråd. På övervåningen finns en oinredd vind och ett underbart rum, som kanske kan hyras ut till övernattande gäster nån gång framöver. Vi har låtit sätta in den tjusiga luftvärmepumpen av märket Mitsubishi som ni ser på väggen, tidigare saknades uppvärmning i huset.



Vrider man sig åt vänster så ser man infarten till vår fastighet, och så har vi Handelsboden (det gula huset) till granne.



Vi fortsätter vrida oss åt vänster och ser då landsvägen mot Delsbo och den handikappanpassade rampen till vår uteservering på den andra av våra byggnader.



Här är självaste caféhuset. I bakgrunden till vänster kan man skymta Lake Dellen.



Ännu lite mer till vänster så har vi ett riktigt tjusigt (ironi) garage, som vi funderar på att göra om till en kombinerad bagarstuga/smedja. Alternativt brygghus. Men det blir senare.  



Och här, mellan garaget och kontorshotellet så har vi en yta som lämpar sig till parkering för alla besökare.

Så där, då har vi gjort ett varv på gårdsplanen. Vis av erfarenhet från krånglande datorer och internettjänster så laddar jag upp detta och fortsätter i ett nytt inlägg. Häng med!


Kommentarer
Postat av: Lilla Bror

Jammen sissådär ja! Äntligen en bild på själva husen så att man vet var man ska dra i handbromsen på sina irrfärder i Dellenbygden när törsten efter lagligt utskänkt öl serverad med nyskrubbade och helt bacillfria händer gör sig påmind :)



Grymt att följa utvecklingen / restaureringen här på blogen! Hyvla på bara!



brum

2010-05-11 @ 13:50:04
URL: http://www.lillabrorlikeyeah.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0