Törnrosasömn

Just nu ligger f.d. caféet (och f.f.d. bageriet) inbäddat i djup, fluffig snö. Härom dagen drog Henrik parallellen till Törnrosa och hennes djupa sömn. När man ser bilden nedan, och betänker att det har gått lång tid sedan något hände i husen (för all del inte hundra år!), så kan man förstå vad han menar.



Men snart är det dags för skönheten att vakna. På fredag ska vi som sagt slutföra affären och sedan är det fritt fram för oss att härja runt på fastigheten :)

Vår plan är att driva flera olika verksamheter som knyts till blivande Norrbo Central. När vi har alla rutiner för livsmedelshantering på plats kommer vi att servera mat och fika. Efter en utbildning i alkohollagsstiftning kan det erbjudas dylika drycker. En butik med spännande varor i ska vi ha. De roliga aktiviteter som vi redan idag erbjuder genom vårt företag The Charcoal Experience kommer att kompletteras med nya. Prylar som är mer eller mindre nödvändiga för en dräglig tillvaro kommer att hyras ut. Ja, det är ett axplock av vad vi tänker oss ska hända.

Men allra först måste vi nog fixa en vettig värmekälla, så inte vår prinsessa fryser rumpan av sig när hon vaknar!

/Bodil

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det låter väldigt spännande, hoppas att era planer går i stöpet!

2010-01-05 @ 20:23:13
Postat av: Bodil

Johanna, jag hoppas att du inte vet vad "gå i stöpet" betyder!

2010-01-06 @ 09:23:04
Postat av: Johanna

OJ! Jag missade visst ett ord! INTE! HAHAHAHA!

2010-01-06 @ 10:18:04
Postat av: Anna

Va spännande detta låter, lycka till!!!! Är inte avundsjuk på era ansökningshandlingar till myndigheter bara... Good Luck!

2010-01-08 @ 22:08:34
Postat av: Fredrik och Annelie

Härligt att det händer ngt roligt i Norrbo. Hoppas att det kommer gå bra för er.

2010-01-12 @ 18:13:16
Postat av: Lena Maria

Så himla mysigt det ser ut, jag tror ni kommer att få igång en toppenverksamhet . Att förbereda och planera för något du själv ansvarar helt för är underbart , kreativt , spännande o.sv Lycka till , hoppas verkligen jag får tillfälle att besöka er i sommar .....Kram

2010-02-22 @ 10:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0