Det närmar sig öppningsdax!

Just nu är det en halvtimme kvar av måndagen. Det betyder att vi har tre hela dagar på oss att förbereda oss för öppningen på fredag! Nå, man kan ju också säga att vi har förberett oss för den dagen hela våren, men ni förstår nog vad jag svamlar om :)


Vi har fått upp skylt nr 2 som sitter på gaveln mot vägen. Där sitter också ett fint anslag med info om öppningsdatumet. Det är faktiskt rätt många nyfikna (även i bilar alltså) som stannar till och läser vad det står.

Fler skyltar är under tillverkning uppe på vinden.


En vacker blå färg. Smurfblå. Eller kanske Vägverksblå?

I garaget har vi nu samlat in ett gäng "hjulhästar" som hugade personer kan hyra för att trampa runt Norrbo innan de förslagsvis mumsar i sig en chokladboll eller två i vårt café.


Lite puts och studs så blir de här åkdonen riktigt kultiga - hoppas jag :) Visst har Du alltid drömt om att trampa runt på en 40-tals Crescent en solig dag på en knastrig grusväg med fåglarna kvittrande och blommorna blomstrande och en fikakorg på pakethållaren?!

Mamma, hon jobbar på. Igår skurade hon golven i kontorshotellet så att det doftar härligt gott av såpa. Idag har hon fått finarbeta med att knyta knutar på de oanvända trasmattor hon har haft liggande hemma länge och som hon nu har skänkt oss.


Inga indiska barnarbetare här é. (Det där "é" är Norrbodialekt och betyder "inte" - för er utbölingar som läser här :) )

Ikväll kom Stig och Elaine till NC på besök - och jag tog som vanligt ingen bild på begivelsen trots att vi satt och lattjade med telifånen/kameran medan vi drack kaffe!! (Med telifånen, som ju numera inte är en telefon utan en multimediamaskin, kollade vi hur stor en boulebana ska vara, eftersom både Stig och Henrik hävdade att coola människor spelar boule, och Norrbo Central är ju ett coolt ställe, alltså borde vi ha en boulebana, frågan är bara var=hur stor ska den vara. Svaret verkar vara "upp mot tio meter".) Nå. Stig och Elaine driver Stigs Trädgårdar i Bjuråker och har nu, mitt i värsta säsongen, tagit på sig att fixa blommor till vårt öppnande på fredag. Sååå gulliga är de! Jag lovar att ta bild på både dem och grönsakerna när de dyker upp i slutet av veckan ...

Eftersom det verkar bli en anstormning (?) av folk här på fredag så har vi dragit ihop ett gäng knegare till dess. Kattis, Siri, Anne-Marie och Doris kommer att hänga här under dagen/kvällen. Å så mamma förstås. Det blir skoj!

I möra ska vi på utbildning i kassaapparatskörning på Pappershuset. Vår lilla Big har kommit och är färdigprogrammerad, och såklart måste man ju kunna sköta sin lille bebis ordentligt så då får man gå utbildning. Det känns väldigt skönt inför fredagen att ha en riktig kassaapparat! Kortterminalen har också landat hos oss, så nu väntar vi bara på internetuppkopplingen som den kommunicerar via, sen är vi helt redo att hjälpa folk att konsumera hihi!

Nån som vet vad detta är? Jag hoppas att det funkar.


Svar: En experimentträdgård för potatisar bredvid vårt garage.

Hej på er!
/Bodil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0