Mer än "bara" en krog

Tjena! Den senaste tiden har ett väldigt stort fokus (från vår egen sida) legat på att få i ordning det lilla hus, som tidigare var café, där vi ska ha vår servering. Nu är vi i princip i land med den delen. Vi har tillstånd för livsmedelslokal och alkoholservering, vi har anmält till Polisen att vi anordnar offentliga tillställningar, lokalen är brukbar och trädgården/byggnaderna är någorlunda målade och piffade utvändigt. Vi har till och med kört en smygöppning med två bokade grupper och två kvällar för allmänheten. Vi har fått en bra struktur på det som i och med en helt ny verksamhet har blivit nytt med den ekonomiska bokföringen, och ser fram emot att snart få en riktig kassaapparat, en kortterminal och internet. Vi har samlat på oss omdömen och erfarenheter, har gjort en del kompletteringar och ändringar och snart är vi redo att öppna "på riktigt". Vi tackar så himla mycket för all input vi har fått och för att så många kom på vårt smygöppet och hjälpte oss att testköra restaurangen, så att vi har lite bättre koll på läget sen (kan man hoppas i alla fall hahaha)!

Vi hade en lös fundering på att ha lite mer "smygöppet", som vi alltså kallar det, nu i midsommar. Det hade ju varit så gött trevligt att få ha lite gäster då. Men igår kväll/natt bestämde vi oss i alla fall för att ha helt stängt i helgen, för att på så sätt få tid till att göra klart "resten".

Norrbo Central ska ju vara mer än en krog :)


En skatt lär ska finnas där regnbågen går ned (obs att det är två bågar!) ... hihi! Ej montagebild, pilutta dig.

-Butiken ska fixas så att det finns varor snyggt uppställt och prismärkt.
-Prylarna som vi ska ha till uthyrning ska färdigställas.
-Lokalerna som vi ska ha till uthyrning (kontorshotell, konferensrum) ska piffas lite. Vår första hyresgäst är faktiskt på väg in :)
-Aktivitetspaket ska sättas ihop.
-Turistinfo ska sammanställas.
-Grejor att leka med ska finnas på plats.
-Skyltar ska upp.
-Hemsidan ska snickras ihop, inkl. övrigt marknadsföringsmaterial (visitkort, broschyrer och annonser).
-En plan för sommaren vore ju trevligt att ha :)
-Och så lite annat kringgrejs ...

När vi har detta på plats så gissar jag att vi är "rätt så nära" fredagen den 2 juli då vi alltså tänker köra officiell invigning. Hur denna kommer att se ut får jag be att få återkomma till :)


Håll utkik efter den Willy Wonka-inspirerade öppetflaggan på hörnet på storhuset!

Hörs & syns!
/Eder Bobo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0