Vår nya fina gavel

Dagen idag har varit en fin dag. Vi har fått några riktigt roliga saker gjorda. För det första har vi i veckan fått nästan alla fuskpröjsar levererade av Snickar-Roland, så idag har vi tvättat fönstren (det var nog några år sen det gjordes!) och satt upp spröjsen i storhusets fönster. För det andra har vi fått upp en stor skylt med vår logotype. Watch this:


Efter att denna bild togs satte vi även upp gardiner på bottenvåningen. Vi ska ha spröjs på källarfönstret också.

Jag sätter in den gamla bilden på gaveln, från innan all renovering, så kan ni jämföra. Vi vill i alla fall jämföra själva. Det blir ju lätt lite så att man glömmer hur det såg ut innan man började renovera, och i stället bara ser allt som är kvar att göra. 


Liiiite bättre har det blivit va?! Och det har inte bara med årstiden att göra tror jag :)

Min lilla mamma har varit här några dagar för att hjälpa oss, och idag har hon gjort ett hästjobb med att stapla all ved i garaget. 


Tack mammsen!

Lite på köpet så såg vi till att städa garaget (veden skulle ju in där) och även tvättstugan bredvid (bara för att). Släpet är nu fullastat med återvinningsgrejs. Åh det är så roligt att åka till återvinningsstationen (ironi). Hur som helst är det skönt när det är städat, man får glädja sig åt det!

För övrigt har Henrik hunnit med att vara trollkarl två gånger idag - dels på Jens dotters födelsedagskalas, dels för barnen till en f.d. skolkamrat (som man sa förr i världen!) till mig, som helt oförhappandes (skoj!!) kom på besök i eftermiddags (Britta från högskolan för er S-are som läser här).

Gnatt!
/B

Kommentarer
Postat av: Sara Jerfsten

Men, vilken skillnad på fasaden! kanon att fota sådär som sagt, annars glömmer man lätt! ska man boka bord till invigningen på fre? eller är det drop in som gäller? KRAM

2010-06-28 @ 06:48:27
Postat av: Bodil

Bra fråga Sara! Jag beslutar här och nu att det blir dropin denna glädjens dag :)

2010-06-28 @ 11:00:01
Postat av: Elisabeth

Hej!



Klart det inte bara är årstiden! Vädret är ju i princip det samma på båda bilderna... Det ser megasnyggt ut :o)

2010-06-28 @ 15:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0