Pyssel hela dagarna

Fredag och lördag har vi fixat med en massa smått och gott på NC. Kul kul!

Allra roligast är förstås alla besök vi får varje dag. Och idag hade vi riktigt finbesök från Bobygda, då Totto var ute och motionerade motorcykeln och passade på att hälsa på oss och sin släkting här i Norrbo. Lite kaffe lät sig smaka medan Henrik och jag passade på att äta lite lunch.


Än så länge är det bara inofficiellt fikande som försiggår hos oss. Men ändå.

Gräset växer hos oss precis som hos er andra, så vi har ägnat oss åt en del klippning och krattning. Dessutom har vi sått lite gräsfrö på de kala fläckar som har uppstått av en eller annan anledning.


Det gör lite ont att köra med gräsklipparen över gamla sparrislandet, där det fortfarande växer sparris så det knakar. Ska försöka få gräset att ta sig där vi har grävt upp så mycket sparris vi har kunnat och flyttat till andra väggen.

Något som har dragit till sig rätt mycket uppmärksamhet är det staket vi har byggt på baksidan. Nej, vi ska inte ha några djur. Men ni som har läst denna blogg noggrant vet ju redan att det är vår gräsuteservering där man ska få inmundiga alkoholhaltiga drycker - om den kommunala nämnden tillstyrker. Vi har numera papper på att alkoholhandläggaren inte ser några hinder för att vi ska servera dylik dricka.


Här kanske vi rentav kan sätta upp tipitältet till vintern och köra lite trevliga events.

Vi vill att NC ska vara ett säkert ställe och därför har Henrik snickrat till ett nytt rejält lock till den gamla vattenbrunnen som vi har mitt på gårdsplanen. 


Ni får själva gissa hur det gick när han landade. En ledtråd är att han sitter bredvid mig i skrivande stund.

Som ni kanske har märkt är denna vår inte överdrivet varm. Vi har därför premiäreldat i vår kamin. Efter 10 minuter blev det så varmt att vi var tvungna att öppna och göra korsdrag.


Denna kamin kommer att värma gott i vinter :)

Å så har vi en ny vara i vår butik.


Vad kan det vara, vad kan det vara?!

Det var ett axplock av det vi har roat oss med än så länge denna helg. I morgon (söndag den 30 maj) kväll kl. 20 har sockenföreningens näringslivsgrupp ett möte på Norrbo Central för alla som är intresserade av företagarfrågor, oavsett om man har ett företag eller ej. Hör av dig (070-677 10 12) om du vill komma så vi kan fixa fika.

Over and out ...
/B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0