Rött rött rött

Då har vi jobbat hela dagen tillsammans med Henriks föräldrar och ingifta faster Ann-Maj. Karlarna tog tag i att rödfärga stora huset, och det var mycket välbehövligt. Tyvärr nådde de inte riktigt ända upp så vi får se ifall vi får lov att leta reda på en skylift eller nåt annat fordon som lyfter högt.


Rött är sött! Nu fattas bara lite vitt ...

Ann-Maj och Monkan rensade fram syrénbersån. Där kan man sitta och dricka saft när sommarsolen värmer. Lite ansning och gödning först bara.


Henrik vilar sig efter rödmålandet.

Själv har jag roat mig med att jämna till gårdsplanen efter en lite ovarsam snöskottning som utfördes innan vi köpte stället. Det blev i alla fall någorlunda ...


Det syns kanske inte så bra, men det låg i alla fall en massa grästorvor och stenar huller om buller här innan och nu är det ganska så slätt. Naturtomt, eller vad kallas det?!

En liten plantering hann Monkan med också. Tre olika slags taklökar får samsas i en kruka. KG och Monkan hade för övrigt hela bilen full med blommor när de kom hit i går: Ett rosmarinträd, sippor, gullvivor, pelargoner ... Och en massa kaffekoppar, snapsglas, ljuskronor m.m. Tack!


Tjusigt, eller hur?!

Vi har dock inte bara jobbat, utan även unnat oss lite fika. Sydlänningarna hade med sig även en smarrig rabarber- och kokoskaka, som smakade perfekt medan åskan mullrade och störtskurarna vräkte ned. (Perfekt utegrejarväder vi har haft må vi säga!)


Gott gottigottgott :)

Nu känner vi oss nöjda med dagens insats, och ska dra in till Glada Hudik och käka på Medelhavskällaren (det var tyvärr fullt på Texas, annars hade vi hamnat där). 

Hej hej!
/B

 

Kommentarer
Postat av: Lena Maria

Vilket jättejobb ni har lagt ner ....det börjar se riktigt , riktigt fint ut . Följer med spänning fortsättningen på renoveringen !! Lycka till ...

2010-05-16 @ 22:41:31
Postat av: Anonym

Hej vad fint det är!

Kul att min svärmor fick komma upp och se hur det skall gå till i norr! Hoppas att vi med snart får möjlighet att komma på ett besök och kolla in stället, det vore jättekul!

Jobba på //Kram

2010-05-17 @ 16:30:51
Postat av: Bodil

Tack Lena! Och Josefin, det är vi som får tacka för lånet av din energiska svärmor numera kallad "Krattan" :) Ni är såklart hjärtligt välkomna hit!

2010-05-18 @ 22:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0