Vad hände egentligen?

Hmmm ... Helgen bara försvann ... Hoppsan hejsan så var det söndag kväll igen liksom ...

Förutom att det känns som att vi inte har fått just nånting gjort så har jag kommit på att det faktiskt fattas en stor bit i logistiken kring vår verksamhet, trots att jag sa att allt sånt var på plats. Vad kan nu det vara då? Jo, kassaapparaten, govänner, inklusive kortterminalen. Detta är en djungel så god som någon att gräva ned sig i. Kassaapparaten har vi faktiskt ändå bestämt att vi ska leasa genom Pappershuset, som sägs ha toppenservice, och vi kalkylerar kallt med att vi kommer att klara oss med 15 olika varugrupper (= den billigaste apparaten) (haha minst dyra apparaten borde jag nog skriva). Kortterminalen (alltså den som gör att kunderna kan betala med kort) är det ännu tämligen oklart om men det bör väl lösa sig under veckan som kommer.

Nå, idag var vi över till Karin och Magnus som hade en massa grejor att donera till Centralen, bland annat fyra av dessa härligt ljusgula stolar:


Fina pinnstolar med kul tyg.

Ett par härliga stolar till fick vi med oss från Olhansgården, och ett par små bord (varav ett med på bilden nedan) 


Här ser du också vår nya kyl, som ersätter den bullriga cocacolakylen. Den sistnämnda släpade Henrik och den gode Jens ut till stora huset under mycket pust och stön (stackare), där den ska få återfödas som blast chiller (nedkylningsapparat) för mat. Denna nya vita exponeringskyl är i alla fall bra mycket tystare än colakusinen (allt är relativt som bekant!).

På det nya lilla bordet var vi bara tvungna att rigga upp de supersöta kopparna vi fick av Monica för en tid sedan, för vi har ju inte visat dem här på bloggen ännu. Här kommer de:


Färgglada koppar. Kaffe, någon?

Vi började skruva upp staketet på gräsuteserveringen idag. Det gick ganska lätt ända tills skruvdragaren tröttnade och det började ösregna. Då gick vi in och fikade. Sen åkte vi och åt grillmat hemma hos Catherine (som driver Lin och Lo turismutveckling) och Stefan, då Henrik bland annat lärde barnen grunderna i trolleri. 

 
Varför går det så långsamt på Norrbo Central? :) Stefan upplyste oss vänligt om att man bör ha ett extrabatteri till skruvdragaren. Det har vi redan räknat ut för länge sedan men vi tackar ändå för tipset hihi! Nu återstår bara att skaffa det ...

Well. Vi har i alla fall sjösatt vår hemsida, www.norrbocentral.se, nu i afton. Liiite har vi ändå kanske fått fixat denna helg ... 

Go å gla!
/B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0