Planeringen klar för resten av 2010 :)

I samarbete med goda vänner och besökare på Norrbo Central så har vi nu bearbetat det första utkastet till planering för Norrbo Central. Vi har dragit ned på antalet bokningsfredagar till förmån för Öppen Stuga (även kallat ÖS). För er som har missat det så är Öppen Stuga en typ av pubkväll. Som vanligt på Norrbo Central så är det lugn miljö, oftast ingen bakgrundsmusik som gör att man måste skrika för att snacka med kompisarna, inget supande och röjande utan bara trivsamt. De som kommer till NC är i mycket blandade åldrar, men alla brukar vara på gott humör. Eftersom det är ganska så trångt så måste man ofta sätta sig bredvid någon, vilket innebär att man kan komma ensam och ändå troligtvis hitta sällskap.

Jag vill nu förtydliga lite kring bokningsfredagarna. Hojta gärna om ni inte förstår.

På bokningsfredagarna så ska boka innan man kommer. Man planerar in utgången med t.ex. sina jobbarkompisar, govänner eller familjens jubilar, och man ringer innan och bokar. Man gör sig redo för en helkväll där det bjuds på lite finare mat och dryck i en tre- eller flerrättersmeny. Det kostar helt enkelt lite mer, och därför är dessa kvällar tänkta som något man unnar sig nån gång ibland och knappast en kväll man går på när man inte orkar fixa eget fredagsmys.

Fredagsmys är det mer av på Öppen Stuga. Då serveras det enklare (och billigare) mat och tilltugg och det är bara att komma om och när man har lust.

Yes?

Sen har vi lagt in lite fikamys på adventssöndagarna :)

Yes!

Ni hittar schemat på www.norrbocentral.se. Nu på fredag blir det Öppen Stuga, så alla är mycket välkomna till oss då. Mer info kommer snart här på bloggen.


Bartendern och Nettan i samspråk.

Ja, jag kanske ska ta och unna mig att ta med kameran (inkl. blixt) på fredag, så ni slipper dessa grådaskiga bilder :)

Allt gott!
/Bodil 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0