Semesterstängt på NC

Nu tar vi lite semester från NC. De cirka 30 timmarna som ett öppethållande kostar oss i tid behöver vi nu lägga på det så kallade vårbruket både hemma och på Centralen. Det är målning, röjning, fix efter snöns framfart, uppsättning av solpaneler (hemma) och annat smått och gott som kräver vår uppmärksamhet nu när vårljuset och värmen är här. Dessutom tänkte vi ladda batterierna inför sommaren då ni, gott folk, kanske kommer att ha er semester, men vi tänker höja tempot litegrann på NC :)

Vi öppnar alltså igen fredagen den 3 juni och värmer upp månaden ut med "vanligt öppethållande", d.v.s. fredags-ÖS. När juli kommer så lutar det åt att vi har öppet onsdag, fredag och lördag kväll. Vi ska ägna lite tid av semestern åt att planering, men så ser det ut just nu. Vi återkommer!

I fjol vid den här tiden hade vi precis börjat renovera och greja på NC. Det är lite kul att tänka tillbaka på hur det var då, och hur det har blivit. 

 
Jens och Henrik spekulerar om rördragningen till kaminen.


Personalens toalett ...


Den gamla köpmandisken som vi hittade på vinden, och som bara behövde lite fix och färg för att få ta plats i baren.

Vi tackar alla som på ett eller annat vis har stöttat oss under det här första året, och vi önskar er en härlig vår och hjärtligt välkomna tillbaka till gemenskapen i juni.

Jag kommer nog att även under semestern blogga lite då och då om sånt vi funderar på kring NC, så kika gärna in här nån gång. Och som vanligt gäller det ju att ni får höra av er om det är nåt som ni går och funderar på!

Puss puss!
/B&H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0