Lyskväll = Myskväll med Mats Skoog på NC

Kära vänner och bekanta!

Den senaste tiden har vi haft en jobbig sak på gång hemmavid, vilken har tagit all vår tid och kraft. Detta har gått ut över Norrbo Central, och vi har tvingats prioritera ned vår verksamhet där. Som ni har märkt har detta resulterat i oförutsedda och ganska plötsliga stängningar och vi kan inte annat än beklaga de ev. problem som detta har medfört för er.

I går fick vi en tidsbegränsad men ändock en lösning på ärendet, och därmed kan vi genomföra vårt planerade öppethållande i morgon lördag :) Vi har alltså flyttat vårt ordinarie fredagsöppet till lördag denna vecka, eftersom det är den mysiga lyskvällen på lördagen! Förutom vanligt NC-mys så har vi som extra mys denna kväll äran att få ha Mats Skoog hos oss. Mats är bl.a. känd från allsången i Bjuråker, som han mycket framgångsrikt leder. Mats kommer till NC med sin dragspelande partner (vars namn jag skrev upp på en lapp, som jag nu har förlagt ...) och framför visor frampå kvällskvisten. Vid 21-21.30 räknar vi med att de dyker upp. Det ska bli roligt!

I övrigt så serverar vi mat och dryck i morgon enligt rådande koncept. I kväll ska vi se över menyn, som kommer att få ett par förändringar från senaste öppethållande.

För övrigt har vi bestämt att hålla stängt nästan hela september så vi kan återhämta oss dels från den jobbiga saken, dels från det faktum att vi har jobbat för fullt under hela sommaren. Vi laddar alltså batterierna och återkommer fredag den 30 september.

Fast först alltså Lyskväll = Myskväll i morgon lördag!


Mys på NC i skenet från stearinljusen (bild från tidigare öppethållande).

/Bodil & Henrik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0