Stängt på NC nästan hela september

Här kommer det tredje blogginlägget som jag skriver i dag :)

Henrik och jag har bestämt oss för att hålla stängt på NC under i princip hela september månad. Fredag den 30 september öppnar vi igen för höstsäsongen.

Vi har haft en mycket lyckad sommar på NC, både vad gäller besökarantal/omsättning samt hur vi själva har klarat av det hela med avseende på såväl ork som logistik. Som ni minns så fick vi lov att stänga förra sommaren, då vi saknade viss värdefull erfarenhet + att vi kunde konstatera att vi med våra kunskaper inte har utrymme nog i lokalerna för att hålla öppet varje dag under högsäsong. I år har vi därför haft öppet tre kvällar i veckan, vilket har gett oss möjlighet att vila ut, städa, handla och planera o.d. mellan öppethållandena. Denna planering har även gett mig (Bodil) möjlighet att arbeta med det musikprojekt som jag jobbar 25% i och som kulminerade i augusti med en spelstämma för personer med och utan funktionsnedsättning.


Fullt med folk på NC i somras :)

Vi har dessutom haft ekonomi att kunna ha Siri hos oss regelbundet, vilket har gjort att hon har kommit in i verksamheten bättre än de sporadiska inhopp som hon och några andra fick göra i fjol, när vi inte alls visste vilka ekonomiska resurser vi hade. Siri har alltså varit en utmärkt hjälp för oss, både under och mellan öppethållandena. Vi tackar även Oliwer, Kattis, Rebecka och Linn för deras gött bra insatser hos oss!


Siri :)

Nu under september tar vi alltså lite ledigt från NC för att ladda om batterierna till hösten. Vi kör ju NC på mer eller mindre hobbybasis (öven om vi driver det professionellt) så vi behöver lite fritid ibland :)

Under lågsäsongen (aug-juni) kör vi i huvudsak på fredagkvällar. Ibland tar vi oss friheten att stänga nån fredag för att kunna resa bort e.d. Vi upplever att ni gäster har en stor förståelse för detta och vi är väldigt glada för det. Det gör allt mycket lättare för oss.

Många gånger, kanske lite oftare ute på landsbygden, får man lov att hitta alternativa lösningar på olika saker. Detta är vårt sätt att kunna driva NC, och vi tycker att det är väldigt kul att kunna visa att vi, alla tillsammans, har en riktig krog mitt ute på landet. Vi har under sommaren märkt att ryktet om NC har spridit sig utanför sockengränsen, och vi har haft besökare från Stormnäs, Delsbo, Iggesund m.fl. ställen. Detta tycker vi är väldigt roligt och det känns som att det finns mycket att bygga på för att utveckla NC, om man nu skulle vilja det.

Stort tack till er alla för denna sommar! Sköt om er och välkomna åter den 30 september!

 

/Bodil & Henrik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0