Det kryllade!

I fredags bjöd vi in till mexikansk afton. Vi hade förberett rätter som:
-köttbullar med kokt ägg inuti, kokta i het sås
-räkor, snabbfrästa i lök och chili
-marinerat och ugnsstekt fläskkött
-druvsalsa
-bönsalsa
-pico de gallo (avocadosalsa)
m.m.


Ungefär så här såg pico de gallo-salsan ut, fast lite grönare av avocadon.

Dryckeslistan hade vi också expanderat med lite av varje, såsom t.ex. jordgubbsmargarita, physalis mamatini och long island ice tea.



Det blev en otrolig kväll, som gav oss flashbacks från sommarens eskapader då det kryllade av folk som åt och åt och helt enkelt tömde våra förråd (och fyllde vår kassaapparat :) ). Men det gick precis jämnt upp, alla som ville fick äta den mexikanska tallriken, isen räckte till drinkarna och stolar trängdes ihop så folk kunde sitta till bords. Vi själva hann inte med att konversera så där värst mycket med er gäster, vilket såklart är lite tråkigt, men vi hoppas att ni ändå roade varann (det verkade ni göra!).

Vi hann inte med att ta en endaste liten bild denna kväll, men det såg ut ungefär som vanligt, folk av alla åldrar satt vid sina bord och åt och drack och pratade :) Henrik hade dekorerat borden med taggig aloe vera och det var varmt som tusan inte bara för kökspersonalen..!

Jag råkade i villervallan säga en felaktig sak till några gällande öppethållandet nästkommande fredag. Det KORREKTA är att vi har ÖS (Öppen Stuga) precis som vanligt, inget särskilt tema utan bara kom som du är och ha det gött tillsammans med vänner och obekanta.

Vi vill än en gång tacka alla som kom och bidrog till denna härliga kväll! Särskilt vill vi tacka er som hjälper oss med tips och förslag på hur vi kan förbättra/utveckla oss. Det är otroligt värdefullt att vi får höra det direkt av er än på tråkiga omvägar. Vårt mål är att ni gäster ska trivas så bra att ni kommer tillbaka till oss och att ni även tar med er era roligaste vänner för att ni ska ha en kul kväll ute i Norrbo - "Centralorten" (som jag har fått förklarat att Norrbo ju måste vara hehe). Särskilt tack också till Jenny som kom med förslaget till kvällens tema!

Puss puss!
/B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0