ÖS (Öppen Stuga) 18 feb

Denna ÖS-fredag tog Henrik hand om NC-besökarna tillsammans med Anne-Marie eftersom jag själv var hemma och snörvlade och nös för fulla muggar. De verkar ha gjort ett bra jobb.

Till vår stora glädje så firade Karin sin examen med middag på NC tillsammans med sina närmaste. De mumsade och åt så det stod härliga till och gav fina komplimanger till kocken, som tackar och bugar.

Denna kväll var det många som vågade sig på att prova våra gratinerade grönskalsmusslor. Det var roligt tyckte vi och gott tyckte dom (inte musslorna dummer), så nu får vi handla mer! Här http://en.wikipedia.org/wiki/New_Zealand_green-lipped_mussel kan du läsa mer om den lille krabaten om du vill!

Precis som vanligt så var det en skön blandning av folk. Ullis och Anneli passade såklart på att gå på NC denna kväll när jag inte var där :) Skoj var det tydligen då det trillade in ett gäng grabbar från Norrbobyn, varav en av dem till och med bor i England. Mycket mat och dryck fick langas fram till de hungriga och törstiga "by"-borna.


Full fart på gänget igen!

Tydligen har en del frågat om vad ÖS betyder. Det står för Öppen Stuga, vilket alltså innebär att stugan som vi håller till i är öppen för er alla att besöka utan förbokning. Vissa kvällar kan vi liksom komma att ha förbokning och dessa kvällar kallas då följaktligen _inte_ för ÖS utan för något annat. Vi tyckte att Öppen Stuga lät lite roligare än Öppet Hus, så vi tog den beteckningen. Att det dessutom låter roligare med ÖS än ÖH ... tja ni förstår va?!

Go lörda!
/B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0