Full fart i stugan

Då har vi kommit in i juli. Sommarvärme, hög luftfuktighet, mygg och en massa andra trevligheter är här. På NC kör vi med utökade öppettider, nämligen onsdag, fredag och lördag kväll kl 18-24. I går kväll var det många som tog chansen till lite trevligt umgänge och en kall dricka hos oss. Förutom att vädret gjorde att man inte precis ville sitta ute så var det en mycket trevlig kväll. Alla gäster verkade vara på mycket bra humör, och vi hade två superduktiga medarbetare i köket.


Min systerdotter Linn är i Norrbo och sommarjobbar åt oss. Här är hon och Kattis på genomgången vi brukar ha innan vi öppnar, då vi kollar upp så allt är fixat (rättare sagt, kollar upp vad vi har glömt att fixa hehe).


Henrik gör lite reklam för nån restaurang i bygden.


Maria och Petri trotsade regnet och tröttheten och cyklade till NC.


Bäck Perssons kom med sin skojiga gulsvarta folkabuss.


Efter en ganska lugn start på kvällen så drällde det in en massa folk och det blev trångt i rosa rummet.


Herr och fru Larsson kom förbi på en marängsviss.


Erik och Fredrik gjorde som många andra, tog en Corona med lime. Jag har faktiskt aldrig provat denna suspekta kombination, så jag får väl ta gästerna på orden och göra det (vore kanske bra att veta vad det är man serverar eehh?)!


Det är så himla kul att vara på NC och sitta tillsammans och mysa :)


Skymningen föll och ljusen värmde den redan varma stugan. Per gjorde ett kanonjobb med att hålla koll på ljusen på deras bord. Fem stjärnor :)


Till sist blev det ändå dags att stänga - även om vissa ville sitta kvar ett tag till :)

Nu ska vi ladda om för en ny kväll genom att åka till stan och handla öl och jordgubbar. I dag är det spelmansstämma i Norrbo så det blir nog en del folk i rörelse i sockna! Själva får vi nattgäster från Luleå - kul!

Harebra!
/Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0