Veckorna går fort - snart fredag och NC igen!

Adrenalinet har börjat gå ur kroppen efter förra fredagens anstormning av folk på NC och det är dags att ladda om för en ny fredag. Denna gång ska vi dock inte stå handfallna bara för att Siri ännu inte kan vara med oss (visst är det liiite kasst att hon ska fira sin student när hon skulle kunna jobba hos oss hahahaha). Nej då, vi har kallat in vår kära Kattis, som även hon jobbade hos oss förra sommaren, så nu kan ni komma i drivor på fredag så får vi se om vi inte står pall bra mycket bättre! Två i köket och en på golvet kommer att ge bra mycket bättre flyt än med en i köket och en som irrar som en yr höna mellan hötapparna (eller vad det heter).


Kattis i full fart i fjol :)

Jo det är ju lätt att vara stöddig i förskott haha!!!!!!!!!!!

Men visst är det häftigt att så många här ute i skogen vill komma ut och träffa lite folk på ett rätt okomplicerat och enkelt sätt?! :)

Siri förresten, hon latar sig emellertid inte fram till studenten. Nej, i dag grabbade hon penseln och gav sig på att olja altangolvet. Utmärkt. Det kanske inte kommer att märkas exakt lika mycket som att räcket blir målat (nu på fredag kommer det dock inte att vara färdigmålat, Lisa hade inte tid att göra det förrän nästa vecka), men det är ju väldigt bra att få lite olja i trädäcket. Snabbt och bra jobbade Siri också – medan jag tittade på när Monica planterade några vallmoblommor i rabatten på framsidan NC så blev Siri nästan klar. Härligt jobbat brudar! (Märkte ni att jag inte gjorde nåt mer än att titta på medan damerna jobbade ..? Schhhhhh…..)

Över några kokta sparrisar och lite tzatziki på verandan så har Henrik och jag knåpat ihop menyn till på fredag så här på kvällskvisten. Den är ganska så lik förra fredagens meny, och så kommer det nog att bli över sommaren. Några små förändringar här och där, men nu resonerar vi som så att man ska känna igen sig hos oss. Menyn finns på hemsidan förstås. www.norrbocentral.se ifall någon har missat det :)

Tidigare i dag levererade vi 16 luncher i cateringform till personal från Hudiksvalls kommun. De var ute på en dag i friska luften och ägnade den åt en promenad från Norrbo skola till Hembygdsgården, där de njöt av den underbara miljön och intog lunch från Norrbo Central. Vi serverade dem tre sorters Dellenlax (peppar, kallrökt och gravad) och en pannacotta. Kan det bli bättre?! Skoj att de kom till Norrbo och att vi fick fixa mat till dem!

Nu är det bara gonatt kvar, och en liten liten puss.
/Bodil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0