Fredagskväll i timmerstugan

Vi hade planerat för att lägga på vårdukar till fredagens ÖS. Det har ju varit så härligt soligt och ljust väder den senaste tiden. Men när eftermiddagen kom så fullkomligt vräkte snön ned här i Norrbo, och vi beslöt att vi väntar med det en vecka till i alla fall :)

Bland de första av gårdagens gäster var ett käckt par från Ilsbo. De hade åkt förbi NC nån gång (då de har anknytning till Norrbo), läst på våra sidor och blivit sugna på att testa oss. Något som de uppskattade hos oss var att vi har en del ekologiska produkter, som t.ex. rött vin och alkoholfri öl. Skoj!


Mikael och Anneli hade läst så mycket att de direkt förstod hur det skulle bli när jag plockade fram kameran. "Nu hamnar man på bloggen haha." Och det gjorde dom :)


Ronja snackade med Ilsbofolket och de andra som samlades vid runda bordet.


Och framåt kvällen blev det trångt där igen.

För övrigt så var det en rätt lugn afton på NC. Det har den fördelen att vi hinner prata en del med våra gäster :) I går hörde vi oss för lite om hur ofta vi bör ändra innehållet i vår meny, som ju inte är så extremt stor. Vi fick - som vanligt då vi frågar er gäster om saker - en massa bra tips som vi kommer att använda oss av. Bland annat ska vi försöka införa lite trevlig fisk på menyn. Vi har ett par potentiella leverantörer så nu ska vi bara fundera på det praktiska upplägget. Emil kom med ett jättebra förslag på tilltugg till nästa veckas 70-talsfest: Elvismackan! Den som kommer då får smaka på denna otroliga skapelse. Mer om 70-talsfesten i ett kommande inlägg.

Om just Du har nåt förslag på maträtt som vi borde ha ¨på vår meny (ordinarie eller tema) så vill vi gärna att du hör av dig till oss. Alla tips (även om annat än mat) är mycket välkomna. Det är förstås inte säkert att vi kan tillgodose alla önskemål, men om vi inte får veta dem så är ju chansen ännu mindre, liksom ...

Ha nu en riktigt go helg i nysnön och den strålande solen!
/B

Kommentarer
Postat av: Micke och Annelie

Hej!



Tack för otroligt god och vällagad mat samt en trevlig kravlös men Krav-märkt kväll. Vi gör som bumerangen - vi kommer tillbaka :)



2011-03-19 @ 20:03:57
Postat av: Bodil

Vi tackar och bockar ödmjukast :) Välkomna åter!

2011-03-21 @ 09:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0