Klös på ÖS

Det var värsta klöset på det senaste ÖS-et, nu i fredags, på Norrbo Central. Våra gäster bestod av en förbokning om sex personer, en utsocknes (Forsa) familj med tre hungriga kids, en nybliven 18-åring, en nybliven 20-åring, en Loos-son, en Tå-bo och en massa annat gott-och-blandat-folk. Normalt sett på ÖS-kvällarna har vi hittills legat på 25 gäster, men denna kväll kunde vi räkna till närmare 40 besökare! We like!


Tre söta Forsabarn i en liten hög på golvet.
 

Vuxna får dock inte ligga i hög på golvet utan måste roa sig på annat sätt, och här ser vi Lars ge sig i kast med ett igelkottspussel. Innan kvällen var slut hade han lyckats få alla bitar på rätt plats. Grattis Lars, bra jobbat :)


Och äntligen fick vi se "vår" Kattis i sin tjusiga hatt! Mycket stiligt och effektfullt!

Vi vill förstås tacka alla er som kom och förgyllde vår och de andra gästernas tillvaro. Nu tar Henrik och jag en ledig fredag, d.v.s. fredag den 11 mars är det stängt på NC. Då far vi ända till Gävle för att dejta Anders och Anna för att bland annat lära oss ett och annat om kombinationen vin och mat. En mycket spännande dejt, vill vi tro, som förhoppningsvis kommer att komma er kära NC-besökare till nytta i en seriös vinprovning (med nämnde Anders) någon gång framöver på NC. Det är ett önskemål vi har fått in, och vi vill göra allt vi kan för att ni ska bli glada :)

Så väl mötta igen på ÖS (Öppen Stuga) fredag den 18 mars! Och då vill vi se er riktigt friska, starka och brunbrända i ansiket av vårsolens ljuva strålar :)

Pöss på er!
/B

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0