Livsmedelsinspektion

I går onsdag fick vi ett mail från en av kommunens livsmedelsinspektörer att hon och hennes kollega ville komma och göra en livsmedelsinspektion samma eftermiddag. Eftersom vi hittills bara har haft en inspektion innan vi öppnade restaurangen så kändes det lite spännande och samtidigt roligt att få ett sådant besök. Nu hade vi ju ingen servering just i går men i och med det fick vi ju lite bättre med tid att prata med inspektörerna.

Så på eftermiddagen kom de till oss på NC. De kollade på våra lokaler, vi visade våra temperaturmätningar, vår lösning på diskhanteringen, vår personaltoa, ja allt sånt där som där som är viktigt. Tydligen blev de nöjda med vad de såg, för de hade inga anmärkningar alls! Självklart känns det jätteskönt att som amatör i kökssammanhang lyckas bygga upp en verksamhet som är trivsam och säker för gästerna och som fungerar bra för oss som personal. Detta har hela tiden varit vårt mål. Nu får vi det svart på vitt från myndigheten, och det gör oss både stolta och glada :)

I likhet med när vi hade alkoholinspektörerna på besök (även då utan anmärkningar hehe) så glömde jag tyvärr att ta bild på dessa inspektörer ... Typiskt!


Tråkig bild som ersättning för den uteblivna bilden på inspektörerna, I know ...


Så där ja! Party party :)

I morgon är det fredag och öppet på NC! Välkomna!
/Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0