Tårta och andra trevligheter

Tro´t eller ej men det har varit fredag igen. Mot nästan alla odds hade vi öppet som planerat, mycket tack vare en härlig insats av Ilsbo-Annelie, en av våra kära stammisar. Strax innan hon skulle på begravning i går eftermiddag erbjöd hon sig att vara stand-in för Henrik och Linn senare på kvällen, och jag tackade till sist ja. Vi hade ju tårta på gång till våra gäster för att fira att vi klarade oss utan avvikelser på livsmedelsinspektionen i torsdags. Sånt kan man ju inte ställa in, eller hur?!


Annelie in action!

Kvällen flöt på bra, gästerna kom i en jämn och fin ström.


En go dansk med lite sällskap vid kaminen.


Karin hade med sig sin jobbarkompis Maria till NC denna afton. De fick sällskap av Jonas som är gräsänkling några veckor.


Ylvas föräldrar kom till NC för att se om hon jobbade bra (och det gjorde hon förstås!) och passade samtidigt på att äta.


Längst in i hörnet satt ett gäng. (Det är så roligt att ta bilder på folk som äter, eller hur Inga-Lill?!) (Det var i alla fall inte jag som tog den här bilden ...)


Eva med sitt nya MasterCard :D


Ylva efter jobbet med ett gäng glada vänner som hängde på NC ett tag :)


Cattis kom framåt kvällen för sin sedvanliga Coca Cola. Denna kväll tog hon med en målarhantverkare från Sundsvall. Han var riktigt trevlig och berömde NC en väldig massa hehe, så då måste han ju få vara med på bild. Även det tyckte han var skoj :)

Jag glömde bort att ta kort på tårtorna. Nu finns det inget bildbevis varken på livsmedelsinspektörerna eller på tårta, så frågan är om den där inspektionen verkligen har hänt eller om vi har hittat på alltihopa? Ni som åt av tårtan kanske kan intyga att i alla fall den fanns :)

Nästa fredag den 18:e har vi stängt eftersom vi ska roa oss med annat den helgen. Om tygen håller så ses vi igen fredag den 25:e!

/B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0