En vecka har gått ...

När veckans sista vardag lider mot sitt slut låser vi ofta upp dörren till Norrbo Central, så även denna fredagkväll. Denna afton visade sig bli en ganska så lugn tillställning. Vi hade ett par middagsavbokningar p.g.a. sjukdom och andra aktiviteter, men de som kom var desto gladare - eller hur det nu var :)

Trots att det var ganska så lugnt så lyckades jag inte ta så många bilder, så ni får hålla till godo med de som finns här (vi hade alltså fler gäster än vad ni kan se på bildbevisen hehe).


Våra gäster Guldbrands från Stockholm kom upp till Norrbo även denna helg. Barnen lyckades få i sig lite köttbullar mellan spelandet på paddorna :)


Ylva serverade glatt sina föräldrar med vänner innan hon drog iväg på annat myskalas.


Livliga diskussioner om allt från Dellenbanan till Rolling Stones kan jag tänka mig att det var vid detta bord ... 

Nästa fredag har vi stängt, eftersom vi ska ha öppet på lördag för en bokning av hela lokalen. En glad tjej i sina bästa år har valt att förlägga sitt födelsedagskalas till NC, vilket vi är jätteglada för. Särskilt efter i går kväll, då vi kunde pusta ut efter att ha lyckats tränga in bord så att vi har sittplatser till alla hennes gäster!! Det kommer att bli så där mysigt trångt och gemytligt ni vet haha! Och ingen behöver ens sitta i farstun, det ni! 41 personer ska alltså samlas vid Bagar-Einars gamla tillhåll - tänk om han hade kunnat vara med och spela med sitt sväng-gäng på festen :)

Fredagen därpå har vi också stängt.

Med andra ord är ni välkomna tillbaka fredag den 2 mars! Passa på att njuta av de härliga vårvinterdagarna så länge, vetja!

/B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0