Norrbo Central till salu

Som en del av er redan har hört eller läst så är Norrbo Central nu till salu. Henrik och jag anser att vi har nått vårt mål: Att få till en fungerande och omtyckt krog på landsbygden i Norrbo. Nu är det dags för någon ny kreativ och engagerad person att ta över! Därför har vi satt ihop ett "prospekt", ett dokument med lite fakta om fastigheten och den verksamhet som vi har bedrivit. Det finns på http://norrbocentral.se/NC_till_salu.pdf.

Vi har haft en väldigt lärorik, jobbig, adrenalinkickad, spännande, utmanande, kontaktknytande och jätterolig tid med Norrbo Central och det är inte lätt att skiljas från verksamheten. Men vi kommer inte kunna ta NC till några högre höjder och vi vill samtidigt inte stagnera, så då återstår bara försäljning. Vi har satsat i princip all vår fritid under ett par års tid på NC, och hoppas nu att någon vill driva det hela vidare i någon form. Det blir säkert inte på samma sätt som vi har gjort det, men det behöver ju inte nödvändigtvis betyda att det blir sämre ;)

Vi har redan några intressenter, men vi vet också att det är ett stort steg från att vara intresserad till skrivna papper. Så vi får se vad som händer! Sprid gärna budskapet!

Vi har sedan tidigare gått ut med att vi ska ha öppet de två första fredagarna i mars (2 och 9), och det står vi fast vid. Just nu kan vi dock inte säga hur det blir efter dessa kvällar, så vi får återkomma om det.

Allt gott!
/B&H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0