I glada gästers lag ...

Ja då blev det så där igen då. Fast ändå inte som vanligt. Alltså, när Henrik och jag i går lördag åt lite sushi inne i Hudik så tog vi oss för att räkna hur många som varit på NC kvällen innan. Det hade nämligen varit full fart ända från att vi öppnade tills vi stängde. Precis lagom fullt med folk. Många förbokningar plus de som droppar in ändå. Vi klarade av trycket ganska bra, vi tror inte att nån av gästerna fick vänta anskrämligt länge (jo Sigurd fick förresten lov att påminna om sitt kaffe och jordgubbsdrömmen, det var så sant ..!) och det enda som det var lite tajt med var grogg-glasen. Men snälla gäster hämtade sina urdruckna glas vid borden så vi kunde göra en "refill" så det löste sig rätt bra det med. Jag hann inte ta en endaste bild däremot - men vid det här laget så vet ni ju hur det brukar se ut. Föreställ er en familj med tre generationer, ett 21-årskalas med vidhängande gitarrtrubadur, två par goda vänner, några bybor här, några bybor där, äldre och yngre om vartannant, djupa diskussioner och glada skratt, lite tjafs, och där kom ytterligare ett gäng på tio pers, och plötsligt var klockan 24 och Jens var kvar sist som vanligt hehe.

Vi kom fram till drygt 60 gäster när vi räknade!

Det känns helt otroligt roligt. Vi är så tacksamma för att ni kommer med ert goda humör och hjälpsamma inställning och gör dessa kvällar tillsammans med oss. Tack!


Här är en gammal bild från när vi höll på och renoverade blivande Norrbo Central ...

Nästa fredag ja ... Då är det sista gången vi kör, som det verkar nu i alla fall ... Det är verkligen vemodigt att skriva detta, men vi tror stenhårt på att någon kul köpare ska dyka upp och driva stället vidare på ett bra sätt. Sprid gärna ordet till lämpliga köpare!!

Vi har redan ett antal bokningar till på fredag, så ... välkomna all-i-hopa!

/B&H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0